ONZE OPLOSSINGEN

01

Gecodeerde onderzoeksvragenlijsten

Wij bieden u de mogelijkheid om elke vragenlijst of medisch rapport te vertalen naar een gestructureerd en gecodeerd formaat. Codering maakt consistente documentatie tussen medische voorzieningen mogelijk, wat efficiënt, systematisch en goed georganiseerd onderzoek en analyse mogelijk maakt.

Coded Research Questionnaires_square
Medical Algorithm and workflow
02

Medisch algoritme en workflow

De state-of-the-art van deze software is zijn unieke vermogen om volledig te kunnen omgaan met zijn eigen geprogrammeerde medische gevallen die zijn gebouwd op basis van internationale richtlijnen.

Wanneer de gebruiker een casus laadt, geeft de software een gedetailleerde medische geschiedenis die relevant is voor de casus en die door de gebruiker moet worden ingevuld.

03

Slimme EMR

Smart EMR is een webgebaseerde oplossing die het mogelijk maakt voor meerdere gebruikers om vanaf elke locatie toegang te krijgen tot patiëntendossiers met behulp van een tablet tijdens een ontmoeting met het bed, persoonlijke laptop / desktop of smartphone.

De EMR-gegevens worden met een paar klikken geregistreerd en gecodeerd met behulp van internationale standaarden, waaronder ICD-10- en CPT-codificaties, waardoor ze ideaal zijn voor datamining en onderzoek.

Smart EMR
Registry

04

Register

Door een gecodeerd klinisch register te hebben, kunnen zorgverleners zien welke therapie nodig of beschikbaar is, en wordt het gemakkelijker om de respons van patiënten met verschillende kenmerken op de gegeven behandeling te volgen.

Een ander voordeel is om patiënten en professionals te adviseren over de beste behandelingskuur en ze te vergelijken met andere zorgverleners met betrekking tot de eindresultaten, waardoor de veiligheid en kwaliteit van de zorg die aan patiënten wordt geleverd, wordt verbeterd.

05

Medische mobiele app

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van mobiele apps voor poliklinieken en ziekenhuizen. Met de globalisering en de moderne geneeskunde wordt het voor mensen een gewoonte om alles binnen handbereik te hebben.

Met de tijdsdruk die onze moderne samenlevingen beheerst, doen mensen de neiging om alles via hun smartphones te doen, waardoor lange wachtende oproepen en andere ongemakken worden vermeden.

Moderncare Mobile App
Online Consultations

06

Online consultaties

Wij bieden een totaaloplossing die online consulten mogelijk maakt voor de hele medische instantie van een instelling.

Het is aangetoond dat online consulten de rekrutering van patiënten verhogen, omdat het met deze modaliteit mogelijk is om een ​​bredere populatie te bereiken, onafhankelijk van locatie en afstand. Door uw nationale en internationale bereik te vergroten, wordt de reputatie van de instelling groter.

07

Pathologie Software

Pathologierapporten kunnen worden getypt als gratis teksten of bewerkbare tekstsjablonen die eenmalig worden voorbereid en opgeslagen. Ook kunnen foto’s worden bijgevoegd en samen met het rapport worden opgeslagen.

De volgende software maakt de pathologieafdeling papierloos en elektronisch gecodeerd, waardoor het ophalen van gegevens en medische statistieken met een paar klikken verwijderd zijn.

Pathology Software
Endoscopy Software

08

Endoscopiesoftware

AI4HEALTH biedt u de mogelijkheid om de endoscopierapporten aan te passen en te structureren, of ze nu in tekst of in gecodeerd formaat zijn gebouwd. Dit maatwerk stelt ons in staat om elke gebruiker het meest relevante formaat of de meest relevante standaarden te bieden die het beste aansluiten bij en passen bij zijn / haar praktijk.

Het structureren van rapporten is van het grootste belang en verbetert de normen van de medische praktijk aanzienlijk door de volledigheid van de informatie in een rapport te waarborgen.

09

Cardio gecodeerde rapporten

AI4HEALTH biedt u de mogelijkheid om elk cardiologierapport aan te passen en te structureren. Zowel tekst als gecodeerde / gestructureerde formaten zijn beschikbaar. Dit maatwerk stelt ons in staat om elke gebruiker het meest relevante formaat of de meest relevante standaarden te bieden die het beste aansluiten bij en passen bij zijn / haar praktijk.

Cardio Coded Reports