About Us

IMPACT MAKEN OVER DE HELE WERELD

Bij AI4Health is ons toegewijde team gespecialiseerd in het bouwen van aanpasbare oplossingen die het beste aansluiten bij de behoeften van onze klanten, wat leidt tot een hogere productiviteit en kosteneffectiviteit.

Alle oplossingen zijn volledig veilig en voldoen aan HIPAA, aangezien de vertrouwelijkheid van de patiënt van het grootste belang is.

Flexibele integratie met andere HIS of EPD’s wordt mogelijk gemaakt om een ​​vlotte workflow en gebruiksvriendelijkheid te garanderen.

NADERING

Our Approach

ONZE BENADERING VAN MEDISCHE GEGEVENS

Op medisch gebied is het belangrijkste voordeel van kunstmatige intelligentie het bieden van een nauwkeurigere diagnose voor betere behandelingsmiddelen, het vermijden van medische valkuilen en dus het verlagen van de medische kosten.

In bepaalde gevallen kunnen digitale medische dossiers de oorzaak zijn van een groot aantal problemen, zoals verpletterende workflows voor artsen en beperkte compatibiliteit, waardoor gegevens overbelast raken. Maar met de implementatie van AI in de gezondheidszorg zijn er betere communicatiemiddelen in tijd en ruimte, verbeterde gezondheidszorg en meer autonomie. De artsen worden ontlast, waardoor ze worden geholpen bij het toepassen van hoogwaardige geneeskunde, terwijl de gegevens op een gestructureerde manier worden verzameld. Gestructureerde en gecodeerde gegevens worden vervolgens gebruikt om op bewijzen gebaseerde geneeskunde te genereren en strategische planning en tactieken in te zetten, waardoor commerciële impact op wereldwijde markten wordt gegarandeerd.

Why Us

BELANGRIJKSTE REDENEN EN VOORDELEN OM

MET ONS SAMEN TE WERKEN

KOSTEN EFFICIËNTIE

Aanpasbare workflow en slimme medische assistentie die de productiviteit van het personeel verhogen en ongelofelijk veel tijd besparen

MAATWERK

Al onze oplossingen zijn aanpasbaar om elke klant een gebruiksvriendelijke oplossing te bieden die aan zijn behoeften voldoet en zijn productiviteit verbetert

INTEGRATIE

Mogelijkheid om te integreren met andere EPD- of ZIS-systemen via HL7-interfaces

 

VEILIG & HIPAA-COMPATIBEL

Alle beveiligings- en regelgevingsregels worden geïmplementeerd om de privacy en integriteit van beschermde gezondheidsinformatie te waarborgen

Lets Start A Project

LATEN WE EEN PROJECT STARTEN

Office

AI4HEALTH
11, rue des Colonies
Brussels, 1000
Belgium

Contact

contactus@ai4health.be
+32 2517 6800